maya's FotoPage

By: maya daitodai

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 3-Jun-2006 22:55 Email | Share | | Bookmark
Sakuranbo Gari

sakuranbo....
 
 
View all 5 photos...


Saturday, 6-May-2006 02:02 Email | Share | | Bookmark
Nasi Ayam Himeji dan Pizza Hachioji

bila teringat pizza ni..jadik lapor..
sedap aza!!
 
View all 5 photos...
GW yang meriah untuk tahun ini..Keluar jer dr Shidax kat Hachioji..dah terang benderang.. Anyway thank you untuk pembaca sajak dan back up singer dan juga penyanyi jemputan iaitu Ah Lai Lepas dah tido..bangun plak tghari untuk makan..shiawase na..sedap2..


Friday, 5-May-2006 09:30 Email | Share | | Bookmark
SEMI FINAL MAS vs DENMARK

MARESHIA BOREEE..
 
 
View all 6 photos...
Sayang tahun ni harapan kita untuk sampai ke final lebur but tahniah untuk penyokong Malaysia..menang sorak.. Orang yg tgk LIVE kat Msia kata..penyokong SAIKOuuuu... dan juga untuk Japanese yg dok kat sebelah yg kenkadang buat org Msia terkejut cos secara tetiba jerit..MARESHIA!!thank you..ganbare NIPPON!!!


Thursday, 4-May-2006 08:45 Email | Share | | Bookmark
TAKASAKA DAI 2 KOPO 208

tako yaki ah lai dan zana..mari2 sila beli
sekatil dan sebantal bersama LAI
DAI 2 KOPO 208
View all 5 photos...
Thank you kerana sudi menjenguk aku di Saitama..even kena kutuk inaka..kampung dan bermacam2 lagi ..takpe..no hal..aku suka dok kat kampung actually.. tapi thn depan jadi orang bandar la..sebab campus dr Ikebukuro tak sampai 15 minit..takoyaki pun sedap sampai ada org yg tgh pening lalat pun boleh bangun buat takoyaki..siap demand lagik..datang la lagik..


Wednesday, 3-May-2006 00:44 Email | Share | | Bookmark
TOKYO WAN..asari asari!!

 
 
kawaii desyou..
View all 12 photos...
Trip ke Tokyo Wan agak tension sebab jalan jam also di sana orang terlalu ramai dan susah gak nak cari port yg sesuai..letak je barang2 terus carik asari..menarik gak aktiviti ni..Break for lunch then sambung sampai petang sikit..sebelum balik bahagi2kan asari supaya sama rata dapat yg besar2 tu..And then sebelum balik ke Takasaka makan di Chinese Restaurant dan seperti biasa Purikura di Ikebukuro..Hasil tangkapan tu.. even kawan ada ajar cara Japanese buat tapi aku rasa cam tak sedap jerk so aku buat my own style.masak pedas..dan bila AF 2 datang serbu rumah..memang habis la..licin..thank you..thank you..


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net